Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marinko Vukojević

kriz_osmrtnicama

1949.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MARINKO (pok.Mate) VUKOJEVIĆ
u nedjelju 23.01.2022. godine u 11.15 sati, nakon duge i teške bolesti u svojoj 73. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 25.01.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice ,,BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju ,,MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Sv. IVANA APOSTOLA i EVANĐELISTE. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LJERKA; sinovi: MATKO i ZLATKO; sestra OLGA; nevjesta PAVICA; unučad: MARINO i VLATKA; zet ISMET; obitelj pok. strica JERKE; obitelj pok. tetke IVE; obitelj pok. tetke ŠTEFE; ujak TADIJA s obitelji: obitelj pok. šure IVICE; šure: ZDRAVKO i NENAD s obiteljima; svastika DUBRAVKA s obitelji; obitelji: VUKOJEVIĆ, POROBIJA, ŽUGOR, LOVRIĆ, GRBAVAC, ERCEG, PERVAN, LJUBANOVIĆ, KARAČA, LONČAR, ČOLIĆ i WIEWEL te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/01/2022

error: