Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Marinko Vukojevi─ç

kriz_osmrtnicama

1949.-2022.

S tugom u srcu i boli u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi

MARINKO (pok.Mate) VUKOJEVI─ć
u nedjelju 23.01.2022. godine u 11.15 sati, nakon duge i te┼íke bolesti u svojoj 73. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago Gospodinu preminuo. Ispra─çaj ─çe biti u utorak 25.01.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice ,,BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit ─çe obavljen na Rimokatoli─Źkom groblju ,,MASLINE”. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se nakon pokopa u crkvi Sv. IVANA APOSTOLA i EVAN─ÉELISTE. Obitelj prima su─çut od 12.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.

PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: supruga LJERKA; sinovi: MATKO i ZLATKO; sestra OLGA; nevjesta PAVICA; unu─Źad: MARINO i VLATKA; zet ISMET; obitelj pok. strica JERKE; obitelj pok. tetke IVE; obitelj pok. tetke ┼áTEFE; ujak TADIJA s obitelji: obitelj pok. ┼íure IVICE; ┼íure: ZDRAVKO i NENAD s obiteljima; svastika DUBRAVKA s obitelji; obitelji: VUKOJEVI─ć, POROBIJA, ┼ŻUGOR, LOVRI─ć, GRBAVAC, ERCEG, PERVAN, LJUBANOVI─ć, KARA─îA, LON─îAR, ─îOLI─ć i WIEWEL te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/01/2022

error: