Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

mario sunjic

Mario Šunjić - Šuki

kriz_osmrtnicama

1978. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Mario (sin Petra) Šunjić - Šuki

u srijedu 15.07.2020. godineu 10.00 sati, nesretnim slučajem u 42. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 17.07.2020. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „POD GRABOM“-Šunjića groblje – Raška Gora. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
kćerka MARIJA; otac PETAR; brat MIROSLAV; sestra MARIJANA; zet TEO; nevjesta BOJANA; bratić NIKOLA; sestrići: MARKO i SARA; strina IVA s obitelji; ujaci: FRANO i SLAVKO s obiteljima; tetke: MIRA, MARICA i ZORA s obiteljima; obitelj pok. tetke RUŽE; obitelji: ŠUNJIĆ, VIDOVIĆ, PETKOVIĆ, MARIĆ, LETO, SIČAJA, KNEZOVIĆ, ZELJKO, RASPUDIĆ, VASILJ, MARGETA, PEHAR i RAIČ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/07/2020

error: