Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marko Kordić

kriz_osmrtnicama

1952.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MARKO (pok. Ante) KORDIĆ
U subotu 12.02.2022. godine u 17.25 sati iznenada u 70. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 14.02.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „BORAČA” – POTOCI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga DRAGICA; sinovi: VLADO i DRAGAN; kćeri: DRAGANA, ANTICA i MARIANA; nevjeste: KRISTINA i TAMARA; zetovi: BOŽIDAR i ŠĆEPO; punica MILENA; unučad: NERA, MIHAELA, STANKO, MAGDALENA, MARKO, TOMISLAV, SOFIJA i KLARA; brat NIKOLA; sestre: JELENA i VESNA s obiteljima; obitelji: KORDIĆ, RAJIČ, ZADRO, ŠUNJIĆ, MIJANOVIĆ, MIŠIĆ, ŠAGOVNOVIĆ, ZOVKO, MARKIĆ, GOLEMAC, TOPIĆ, BARIŠIĆ i IVANIŠEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

12/02/2022

error: