Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Marko Sesar

kriz_osmrtnicama

1938.-2021.

”Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.
Tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada.” (Iv 11,25)

S vjerom i nadom u Isusovo obećanje života vječnog, javljamo žalost obitelji, rodbini, kumovima, prijateljima i znancima da je naš dragi otac, brat, svekar, punac, stric, tetak, djed i pradjed

MARKO SESAR
pok. Andrije


primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo u četvrtak 01.07.2021. u 84-oj godini života. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u petak 02.07.2021. u 17:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut od 16:15 sati u gradskoj mrtvačnici u Širokom Brijegu. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju u Podvraniću u 17:30 sati. Sveta misa zadušnica slavi će se tijekom pokopa.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Anđelko i Dragan, kćeri Dragica, Marina i Jasna, braća Domin i Božo s obiteljima, sestre Venka i Iva s obiteljima, obitelji pokojne braće Tome i Mile, nevjeste Nada i Smilja, zetovi Anđelko, Ivan i Mario, unučad i praunučad, obitelji: Sesar, Kraljević, Mikulić, Jurišić, Bošnjak, Bevanda, Ćuk, Ivanković, Suton te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/07/2021

error: