Osmrtnica

Martin Miloš

kriz_osmrtnicama

1942. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 3. veljače 2021. g. u 03,00 sata iznenada u svojoj 79-oj godini života blago u Gospodinu preminuo

MARTIN MILOŠ pok. Ivana

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u nedjelju 7. veljače 2021. g. u 14,00 sati ispred molitvenog prostora u Tepčićima. Pokop će se obaviti u groblju Crkvine u Tepčićima. Posmrtni ostaci dragog nam pokojnika bit će izloženi od 13,00 sati u molitvenom prostoru.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga LJUBICA; djeca: SLAVICA i STANISLAV; zet VENCEL; unučad: TOMISLAV i MARTINA; nevjesta VERICA; praunučad: JAKOV i PETAR; braća: MILE i KREŠIMIR s obiteljima; sestre: ŠTEFA (SEKA), ANKA i NADA  s obiteljima; te obitelji: MILOŠ, BEVANDA, LOVRIĆ, MARTINOVIĆ, PRIMORAC, DOKO, PRSKALO, KOŽUL, VULIĆ, ĆORIĆ, MILIĆEVIĆ, GRUBEŠIĆ, ŠINDIK, ĐINKIĆ, MARKIĆ, MIKULIĆ, STOJIĆ, MARKOVIĆ, PUHARIĆ, BELJO, MILETIĆ, LJUBAN, RASPUDIĆ, JOVANOVIĆ, SESAR, AZINOVIĆ, CRNJAC i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/02/2021

error:
Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?
Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!