Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mate Bevanda

kriz_osmrtnicama

1953. - 2023.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima. Ja sam uskrsnuće i život; tko u Mene vjeruje, ako i umre, živjet će. (Iv 11.25) Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

 

Mate Bevanda

u nedjelju 17.09.2023. godine u 11.30 sati nakon duže bolesti u svojoj 71. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 18.09.2023. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Gornja Jasenica”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u kapelici crkve Sv. PETRA i PAVLA u Mostaru. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ANĐA; sin SLAVEN; kćerka SLAVICA; zet BOJAN; unučad: MIHAEL i ZARA; sestre: MICA i MALINA s obiteljima; punica JANJA; obitelj pok. šure SLAVKA; obitelji: BEVANDA, ČOJA, MIKULIĆ, ŠIMUNOVIĆ, DRMAĆ, MARGETA, BOŠNJAK, PAVLOVIĆ, SMOLJAN, JANKOVIĆ, PRAHA, ŠUNJIĆ, MILIĆEVIĆ, BIČKEI, ROZIĆ i MARIJANOVIĆ te  ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

17/09/2023

error: