Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mate Soldo – Ikasov

kriz_osmrtnicama

1944.-2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi otac, svekar, djed, pradjed, brat…

MATE SOLDO – IKASOV
u subotu 12. veljače 2022. u 17:45 sati, nakon kraće bolesti u 78. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak 14. veljače 2022. u 15:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14:15 sati. Sveta misa služit će se u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Knešpolju. Pokop će se obaviti nakon sv. mise na groblju u Polju – Knešpolje.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Željko-Hajro i Vladimir-Vlado; nevjeste Sanja i Josipa; unučad: Matea, Patricia, Šima, Ivano i Dominik; praunuk Jakov; sestra Vinka s obitelji; obitelj pok. brata Kreše; obitelji pok. sestara: Mare, Zdrave, Luce, Radice i Ivice; obitelji pok. šura: Rajka, Bariše i Danila; obitelji pok. svastika Verke i Luce; obitelji: Soldo, Ćavar, Tomić, Kvesić i Markić te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/02/2022

error: