Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Matija Ćorić

kriz_osmrtnicama

1942. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MATIJA (udova Joze) ĆORIĆ

U četvrtak 25.02.2021. godine u 12.45 sati nakon kraće bolesti u 79. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 27.02.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „RODOČ”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin ALEN; kćerka: SANJA, SANDRA i ARNELA; nevjesta IVONA; zetovi: GORDEN, MARINKO i STANISLAV; unučad: PETRA, SARA, NIKOLA, LUKA, DAVID i JOSIP; obitelj pok. brata STOJANA; obitelji pok. sestara: ŠIME i LUCE; djeverovi: VLADO i ZDRAVKO s obiteljima; zaove: STANKA, TONKA i IVANKA s obiteljima i obitelj pok. zaove ANĐE; obitelji: ĆORIĆ, PUŠIĆ, KNEZOVIĆ, ANIČIĆ, PRSKALO, ŠKEGRO, SPAJIĆ, MARJANOVIĆ, LIVAJA, ZOVKO, SIVRIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/02/2021

error: