Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

Matija Marić

kriz_osmrtnicama

1946. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga
MATIJA (ud. Petra) MARIĆ

u ponedjeljak 27.02.2023. godine u 15.30 sati, iznenada u svojoj 77. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 01.03.2023. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SV.ANTE” CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi sv. Mateja na Rudniku. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin MIRO; kćerka SILVANA; sestra MARICA s obitelji; zet RENATO; nevjesta VALENTINA; unučad: ROMANA s obitelji, BARBARA s obitelji, PETAR, MIRJANA, MARIJA, ANĐELA, MIHAEL i HELENA; praunučad: GABRIEL i ARES; djever STJEPAN s obitelji; obitelj pok.djevera MIJE; zaove: ANICA i JANJA s obitelji; obitelji: MARIĆ, PANDŽA, BUHOVAC, VUGRIN, KUSTURA, BIŠKO, GLAMUZINA, KNEZOVIĆ, GUTIĆ, BOŠNJAK, POPOVIĆ, LASTA, CAPUDER te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/02/2023

error: