Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

matija marijanovic osmrtnica

Matija Marijanović

kriz_osmrtnicama

1938. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Matija Marijanović

u petak 19.06.2020. godine u 21.00 sat nakon kraće bolesti u 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 21.06.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“, Mostar. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u 16.00 sati na Rimokatoličkom groblju „KRIVODOL“-KRUŠEVO. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug MARKO; sin DRAŽENKO; nevjesta DRAŽENKA; unuci: DANIJEL i MARKO; unuka DANIJELA; praunuka SARA; obitelji pok. braće: MARTINA i GOJKA; brat NIKOLA s obitelji; sestre: IVICA i JANJA s obiteljima; obitelji pok. djeverova: MILE, BOŽE i MIRKA; obitelj pok. zaove JANJE; obitelji: MARIJANOVIĆ, TOMIĆ, KNEZOVIĆ, LUGAREC, RADOIČIĆ, VIDAČAK, BOŽIĆ, MANDIĆ, KORDIĆ, SMILJANIĆ, DŽEBA, GAGRO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Molimo za sućut bez vrećica i cvijeća.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/06/2020

error: