Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Matija Perić

kriz_osmrtnicama

1936. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MATIJA PERIĆ

u petak 11.12.2020. godine u 13.00 sati nakon kraće bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 12.12.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug JOZO; kćerka KARMELA; sinovi: DRAGAN i ROBERT; zet SLAVKO; nevjeste: MIRJANA-MIKA i RADMILA; unučad: KRISTINA, MARKO, ANA, JELENA, VINKO, MARIJA, ANDREA, MARIN, JOSIP i LUKA i praunučad; sestra DELFA-BEBA s obitelji; obitelji pok. braće MARKA i BLAGE; obitelji pok. sestara: JELE, KATE i MARE; djeverovi: IVAN i PERO s obiteljima; zaova ANA s obitelji; obitelj pok. zaove ZORE; obitelji: PERIĆ, DOKO, MILETIĆ, BULIĆ, RASPUDIĆ, MARKOTIĆ, ĐIMBER, FILIPOVIĆ, JURČEVIĆ, PRSKALO, ĆUBELA, TADIĆ, RAIČ, MARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/12/2020

error: