Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

matija zubac

Matija Zubac

kriz_osmrtnicama

1925. - 2020.

"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." (Iv 11,19-27) Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 16. srpnja 2020. g. u 14,00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 95-oj godini života blago u Gospodinu preminula

Matija Zubac ud. Ivana

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u petak 17. srpnja 2020. g. u 17,00 sati ispred kuće žalosti u Paoči. Pokop će se obaviti u groblju Stoci u Paoči, Čitluk.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
kćeri: IVANKA, MARICA i VERA; zetovi: SLAVKO, STANKO, IVAN i JOZO; nevjesta MLADENKA; unučad: IVANA, ANDRIJANA, KRISTINA, ROBERT, DANIJEL, MARIJANA, JULIJA, DANIJEL, KRISTIJAN, IVAN, NIKOLINA, DANIJELA, MIRKO, DANIJELA, ANTONIJA; mnogobrojna praunučad; sestre: MARA i SOFIJA s obiteljima; obitelji pok. braće: SLAVE, DANE i VLATKA; obitelji pok. djeverova: ANDRIJE i JOZE; zaova ANĐA; obitelji pok. zaova: DANICE i JOZE; te obitelji: ZUBAC, MANDARIĆ, DOKO, MAJSEN, DUGANDŽIĆ, MILETIĆ, OSTOJIĆ, JERKIĆ, JURIČIĆ, CVITANOVIĆ, PLANINIĆ, PAPONJA, PRSKALO, ŠTEFANČIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/07/2020

error: