Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mato Serdar

kriz_osmrtnicama

1939. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug, otac ,brat, djed i punac

MATO SERDAR pok. LUKE

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u nedjelju 26.09.2021. godine nakon kraće bolesti u svojoj 83-oj. godini života. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u utorak 28.09.2021. godine u rimokatoličkom groblju GRAHOVIŠTE-STOLAC. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice Stolac u 15.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije ispraćaja u mrtvačnici Stolac (od 14.00 sati.) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: supruga: LJUBICA; kćerke: DRAGANA i JELENA; zetovi: ZDENKO i DAMIR; unučad: KRUNO i LUKA; sestra ANICA s obitelji; obitelji pok. braće MARKA i PEJE; obitelji pok. sestara RUŽE i DOME; šura GRGO s obitelji; obitelj pok. šure JOZE; svastike: STANA, ANICA i CVIJA s obiteljima; obitelj pok svastike MILE. Ožalošćene obitelji: Serdar, Turudić, Tošić, Maslać, Puljić, Raguž, Lukić, Terkeš, Gavran, Galić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/09/2021

error: