Osmrtnica

Mijo Božić

Mijo Božić

kriz_osmrtnicama

1933. - 2020.

Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!“ (Iv 11, 26) Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

Mijo (pok. Jure) Božić

u petak 16. listopada 2020. godine, nakon kraće bolesti u 88. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka kreće u subotu, 17. listopada 2020. godine u 15 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli brijeg, gdje obitelj prima izraze sućuti od 14.15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Sajmište, Kruševo. Sveta misa zadušnica služiti će se u Katedrali, Mostar.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga ANĐELKA, kći ŽELJKA, sinovi GORDAN – GOCA i ZVONIMIR – NONO, zet ŽELJKO, nevjeste DRAGA i MELANIJA, unučad JOSIP, KSENIJA, ANA, MARIN, JELENA i BARBARA, praunučad KARLO, ANASTASIJA, ZVONIMIR i KATARINA, sestra MANDA s obitelji, obitelji pokojne braće LUKE, IVANA i VLADE, obitelji pokojnih sestara LUCE i ZORE, šura FRANJO s obitelji, svastika DARA s obitelji te obitelji BOŽIĆ, ŽULJ, OMERAGIĆ, ŽIŽAK, ROZIĆ, ZELENIKA, MARIJANOVIĆ, ZUBAC, MARINIČIĆ, PEHAR i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/10/2020

error: