Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mijo Kelava

kriz_osmrtnicama

1953. - 2024.

Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada.” (Iv. 11,25)
S vjerom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je dana 10. veljače 2024. godine u svojoj 71. godini blago u Gospodinu preminuo

MIJO KELAVA

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u nedjelju 11. veljače 2024. godine u 14 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru gdje će obitelj primati sućut od 13:15 sati. Pokop će biti obavljen na katoličkom groblju Raštani u Mostaru. Sveta misa zadušnica služit će se nakon sprovoda u crkvi sv. Ivana apostola i evanđelista, Mostar.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LJILJANKA, sinovi IVAN, BLAŽ, MARKO i ANTE, nevjeste MARIJA i LUCIJA, unučad PAVO, TOMA i MARO, obitelj pokojnog brata JOZE i pokojnih sestara CELE, RUŽICE i MARE, punica RUŽA, šurjaci DRAGO, JURE, RADE, ZLATKO i MIROSLAV s obiteljima, svastike IVA, MILA i GORDANA s obiteljima, te obitelji: KELAVA, BARIŠIĆ, GOLEMAC, MILIŠIĆ, KRAJINA, KLARIĆ, SKOČIBUŠIĆ, JURKOVIĆ, MILIĆEVIĆ, KOLAK i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/02/2024

error: