Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mijo Rosić

kriz_osmrtnicama

1951. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MIJO (pok. Ivana) ROSIĆ

u četvrtak 04.03.2021. godine u 07.30 sati nakon kraće bolesti u svojoj 71. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u petak 05.03.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Dobrog Pastira u Cimu. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MARIJA; sinovi: IVAN i DANIJEL; sestra VINKA s obitelji; brat ZDENKO; bratići: LUKA i ILIJA; nevjeste: BINA, SLAĐANA i JO KATHLEEN; unučad; svastike: JULIJA, RUŽICA i DANICA s obiteljima; obitelj pok.šure STANISLAVA; obitelji: ROSIĆ, TOLE, LESKO, DŽIDA, PERVAN, PANDŽA, MARINOVIĆ, LJUBIĆ,PERIĆ, ANDRIĆ, ARAPOVIĆ, FILIPOVIĆ, MARKIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/03/2021

error: