Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mila Zadro - Bojkić

kriz_osmrtnicama

1948. - 2023.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra, jetrva, strina …

MILA ZADRO ud. VLADIMIRA
– BOJKIĆ –

u petak 20. siječnja 2023. god. u 75. godini života, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u subotu 21. siječnja 2023. god. u 15 sati ispred mrtvačnice GRUDE, gdje će obitelj primati sućut od 14 sati. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju GOMILICE.

OŽALOŠĆENI:
sinovi: Ivica i Josip, kćeri: Borka, Renata, Snježana i Marica; nevjeste: Ana i Maja, zetovi: Vencel, Miro i Krunoslav; unučad: Mario, Marino, Marija, Melani, Stipe, Matija, Marko, Krunoslav, Danijel, Vladimir, Matej, Anica i Ivan; praunučad, braća: Stjepan, Dominik i Žarko s obiteljima; obitelji pok. braće: Stanka i Borislava, obitelj pok. sestre Ive, obitelj pok. djevera Nikole, obitelji: Zadro, Spajić, Marić, Čale, Halar i Knezović te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/01/2023

error: