Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Milan Crnjac - Jozić

kriz_osmrtnicama

1950. - 2023.

”Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će” (Iv 11,26)
Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

MILAN CRNJAC – JOZIĆ

U srijedu 01.02.2023. godine u svojoj 73-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog pokojnika kreće u četvrtak 02.02.2023. godine u 14:00 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u ŠIROKOM BRIJEGU. Ožalošćena obitelj primat će sućut u mrtvačnici od 13:15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju DONJA BRITVICA u DONJOJ BRITVICI. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ZDENKA, kćer: MONIKA, MARIJA i ANICA, zetovi: DRAŽEN, ROBERT i MIRO, sestre: IVANKA s obitelji, RADICA s obitelji, JELA s obitelji, SOFIJA i RUŽICA, obitelj pok. strica VLADE, obitelj pok. tetke DARINKE, tetke: SOFIJA s obitelji i ANĐA, obitelj pok. tetke MILE, obitelji pok. ujaka VINKA i BOŽE, šure: VITO, MLADEN, VLADO i MARIOFIL s obiteljima, svastike: KARMILA i MARINKA s obiteljima i BLAŽENKA, obitelji: CRNJAC, REZIĆ, ŠARAVANJA, NJAVRO, KATIĆ, KOPASIĆ, SOLDO, VUKOJA, JURILJ te ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/02/2023

error: