Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Milan Dragićević

kriz_osmrtnicama

1939. - 2023.

 

Vraćam ti se zemljo Hercegova sveta grudo mojih pradjedova da u tebi gore svijeće moje da u tebi čekam uskrsnuće svoje…

«O Bože zar si pozvao mene, tvoje usne moje rekoše ime , svoju lađu sada ostavljam žalu, od sad idem kamo šalješ me Ti…»

S vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je dana 16. lipnja 2023.godine, u Torontu, u svojoj 84. godini života, blago u Gospodinu preminuo naš dragi suprug, otac, dida, ujak i stric

MILAN DRAGIĆEVIĆ

 

sprovodni obred, dragog nam pokojnika, održat će se dana 05. kolovoza 2023. godine (subota) u 19,00 sati na mjesnom katoličkom groblju u Trebižatu.

Izraze sućuti obitelj će primati u kapeli sat vremena prije početka ispraćaja (od 18,00 sati).

Zahvalni za ljubav i dobrotu koju je nesebično darivao, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se njegovi ožalošćeni: supruga MATIJA – Seka, kćeri: IVANA i MIRONA, sin MARIN, nevjesta MARTA, unučad: MATIAS, MAJA, PETRA, MARINA i LARA, sestra ZORA s obitelji, obitelj pok. brata LUKE, obitelji pokojnih sestara MIRE i MLADENKE, obitelj pok. šure FRANJE, Obitelji: DRAGIĆEVIĆ, REBAC, KOZINA, MATIĆ, ATIAS, DADIĆ, JELČIĆ, NAPOLI, REZO, SESAR, RAJIČ, MARČINKO te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

 

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/08/2023

error: