Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Milan Vukoja

kriz_osmrtnicama

1959.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi sin, suprug, otac, brat, djed i punac…

MILAN (pok. Petar) VUKOJA
u četvrtak 8. rujna 2022.god u svojoj 64. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u subotu 10.rujna 2022.god u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u 16.00 sati na Rimokatoličkom groblju „MEDOVIĆI” GRUDE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na „Bijelom Brijegu”, a od 15.00 sati u mrtvačnici Medovići.


POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka MARA; supruga VESNA; kćeri: MARIJA, IVANA, JOSIPA, MARTINA i KATARINA; zetovi: MARKO, IVAN i DARIO; unučad: MARKO, DAVID i JOSIP; brat ŽELJKO s obitelji; sestre: RADICA i MIRJANA s obiteljima; punac IVAN; šure MIRO i ZLATAN s obiteljima; svastike: JANJA i MARIJA s obiteljima; ujak STIPE s obitelji; tetka ANICA s obitelji; obitelj pok. strica IVANA; obitelji pok. tetaka ANDRE, LUCE i KATE; obitelj pok. ujaka IVANA; obitelji: VUKOJA, MARTINOVIĆ, DŽIDIĆ, TADIĆ, KREZIĆ, PINJUH, BONDŽA, KOLOBARIĆ, PINTER, GREGURIĆ, HRSTO, LOVRIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/09/2022

error: