Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mile Karlušić

kriz_osmrtnicama

1937. - 2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MILE (pok. Jure) KARLUŠIĆ

u ponedjeljak 24.05.2021. godine, u 10.30 sati nakon kraće bolesti u svojoj 84 . godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 25.05.2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „RAŠTANI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga IVA; kćerke: SLAVICA i RUŽICA; sinovi: JURE, DRAGAN i SLAVKO; zetovi: FRANO i MARIO; sestre: MANDA, CVIJA i DELFA; nevjeste: MARINA, VESNA i IVANA; unučad: VANJA, IGOR, IVANA, ANDREA, MONIKA, DAVID, NIKOLA, MATEJ, SANDRO, TOMO, JOSIPA i MARIJA; praunučad PAULA i LUKA; obitelji: KARLUŠIĆ, DOKO, DRINOVAC, KARLOVIĆ, KARIŠIK, RISTOVIĆ, ČARAPINA, VIDAČAK, JERKIĆ, PERIĆ, RAMLJAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/05/2021

error: