Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mileva Knezović

kriz_osmrtnicama

1936.-2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MILEVA (ud. Vidaka) KNEZOVIĆ

rođ. ĐINKIĆ
u nedjelju 30.01.2022. godine u 04.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 86. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 01.02.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „POD JELOM” – Goranci. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.


POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: MARINKO, DAVOR i ZDENKO; kćerka ANKA; obitelj pok. sina ZDRAVKA; obitelj pok. kćerke JELKE; nevjeste: ŽELJKA, VERICA, HELENA i SNJEŽANA; zet BRUNO; unučad: DEJAN, ŽELJKO, MARIJANA, BORIS, MARIN, ANAMARIJA, MARIJA, IGOR i ANTONIO; praunučad: KELVIN, FILIP, JOSIP i MATEJ; brat ŽARKO s obitelji; sestra ANKA s obitelji; obitelji pok. braće ILIJE i MARINKA; obitelji: KNEZOVIĆ, ĐINKIĆ, MARINOVIĆ, ĆORIĆ, POPOVIĆ, BUHOVAC,GOLEMAC, KARAČIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/01/2022

error: