Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

milica_bunoza

Milica Bunoza

kriz_osmrtnicama

1938. - 2020.

GOSPODINE, TVOJIM SE VJERNIMA ŽIVOT MIJENJA, A NE ODUZIMA! ''Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će'' (Iv 11,26) Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

Milica Bunoza žena Milana

Blago u Gospodinu preminula dana 19.11.2020. godine u 83-oj godini života. Sprovod kreće iz mrtvačnice na Krvnici u petak 20.11.2020. godine u 15 sati. Sahrana će se obaviti na groblju Krvnica – Radišići. Obitelj prima izraze sućuti od 14 sati u mrtvačnici.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug MILAN-Mile, sinovi: ANTE i ZLATAN, nevjesta: MARIJANA-Manja, unučad: GABRIJELA s obitelji, MILE s obitelji, MARKO, JOSIPA s obitelji, KARLO i IVANO, brat RUDOLF s obitelji, obitelji pok. braće ŽARKA i MIRKA, obitelji pok. sestara BISERKE i ANE, djeverovi: IVAN i NEVENKO s obiteljima, zaove: DRAGA i MIRA s obiteljima, obitelj pok. djevera JAKOVA, obitelji: BUNOZA, MILIĆEVIĆ, JOVANOVIĆ, EREŠ, MEDIĆ, ŠKROBO, MIHALJEVIĆ, LOZO, SENIĆ, PAVLOVIĆ, LUKENDA, VASILJ, BRKIĆ i ČUVALO te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/11/2020

error: