Osmrtnica

milica_bunoza

Milica Bunoza

kriz_osmrtnicama

1938. - 2020.

GOSPODINE, TVOJIM SE VJERNIMA ┼ŻIVOT MIJENJA, A NE ODUZIMA! ''Ja sam uskrsnu─çe i ┼żivot: Tko u mene vjeruje, ako i umre, ┼żivjet ─çe'' (Iv 11,26) Utje┼íeni ovim Isusovim rije─Źima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga

Milica Bunoza ┼żena Milana

Blago u Gospodinu preminula dana 19.11.2020. godine u 83-oj godini ┼żivota. Sprovod kre─çe iz mrtva─Źnice na Krvnici u petak 20.11.2020. godine u 15 sati. Sahrana ─çe se obaviti na groblju Krvnica – Radi┼íi─çi. Obitelj prima izraze su─çuti od 14 sati u mrtva─Źnici.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:
suprug MILAN-Mile, sinovi: ANTE i ZLATAN, nevjesta: MARIJANA-Manja, unu─Źad: GABRIJELA s obitelji, MILE s obitelji, MARKO, JOSIPA s obitelji, KARLO i IVANO, brat RUDOLF s obitelji, obitelji pok. bra─çe ┼ŻARKA i MIRKA, obitelji pok. sestara BISERKE i ANE, djeverovi: IVAN i NEVENKO s obiteljima, zaove: DRAGA i MIRA s obiteljima, obitelj pok. djevera JAKOVA, obitelji: BUNOZA, MILI─ćEVI─ć, JOVANOVI─ć, ERE┼á, MEDI─ć, ┼áKROBO, MIHALJEVI─ć, LOZO, SENI─ć, PAVLOVI─ć, LUKENDA, VASILJ, BRKI─ć i ─îUVALO te ostala tuguju─ça rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

19/11/2020