Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Milica Čuljak

kriz_osmrtnicama

1931. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MILICA (ud. Marijana) ČULJAK

u subotu 08.05.2021. godine, nakon duže bolesti u svojoj 90. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 09.05.2021. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SV. ANTE” – CIM. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Crkvi Krista Dobrog Pastira – Cim. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kći NADA; sin ŽELJKO; nevjesta ANELA; unučad: MARIJA, JOSIP i IVAN; braća ŽARKO i JOZO s obiteljima; obitelji pok. braće BLAGE i SEBASTIJANA; obitelj pok. sestre RUŽE; djeverovi MARKO i MIRKO s obiteljima i FRANO; zaove IVANKA, DANICA i MILICA s obiteljima i JELA; obitelj pok. djevera GRGE; obitelj pok. zaove ZORE; obitelji: ČULJAK, MUSA, KARAČIĆ, PRANJKIĆ, VRLJIĆ, SKOKO, PERIĆ i ČOVIĆ-STANIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/05/2021

error: