Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Milica Prskalo

kriz_osmrtnicama

1935.-2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MILICA (udova Lovre) PRSKALO
u nedjelju 27.02.2022. godine u 08.15 sati nakon duže bolesti u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 01.03.2022. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.


POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin IVAN-IVICA; kćerka VESNA; nevjeste: MIRJANA, DIJANA i HELENA; zet ANTON; unučad: JOSIP, IVANA, TONI i ANDREA; praunučad: IVA, LUKA i JURAJ; braća: MARIJAN, KARLO i VLADO s obiteljima i obitelj pok. brata MILE; sestre: JELA i DRAGA s obiteljima i VALERIJA te obitelj pok. sestre MARICE; nećak ZORAN RAJIČ s obitelji; obitelji: PRSKALO, ČULJAK, NOVAK, RAJIČ, KNEZOVIĆ, VIDAČKOVIĆ, ČIČAK, VRLJIĆ, DREŽNJAK, TUNJA, GAGRO te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/02/2022

error: