Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Miljenka Zadro

1969. - 2020.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga supruga, majka, sestra, nevjesta, tetka, punica i baka

MILJENKA ZADRO
ZORUŠIĆ

U nedjelju 22. ožujka 2020. u 13.45 sati, nakon duže bolesti u svojoj 52-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u ponedjeljak 23.03.2020. u 14 sati ispred mrtvačnice u Dužicama. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 13 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju CRKVINE u Dužicama. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug BRANKO, kćeri MARIJA, IVANA i ZORICA, unuka RITA, zetovi JOSIP i TOMISLAV, braća MARKO, IVAN i TOMISLAV s obiteljima, obitelj pok. brata IVANA, sestre NADA, MANDA, LJILJA i MILA s obiteljima, svekrva ZORKA, djeverovi FERDO, MLADEN i ANTE, jetrve MIRA pok. Vinka i ANKICA, zaove MIRA i DIJANA, tetka ANĐA, ujna DRAGA s obitelji, obitelji ZADRO, MANDIĆ, ŠKROBO, CRNJAC, IVANKOVIĆ, LASIĆ, PRSKALO, ĆORIĆ, PENAVIĆ, LJUBIĆ, ĆAVAR, NALETILIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/03/2020

error: