Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Miljenko – Miki Bukovac

kriz_osmrtnicama

1961.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MILJENKO-MIKI (pok. Zdravka) BUKOVAC
u nedjelju 30.01.2022. godine u 19.00 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 61. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u srijedu 02.02.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju „KRUĆEVIĆI-POLJE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka PAULA; supruga ŽELJKA; sinovi: MARKO i KARLO; brat BERNARD; nevjesta: HEATHER; punica MARICA; šura MARINKO s obitelji; ujak MARINKO-MIŠO; strina MIRA s obitelji; tetka MILINA s obitelji; obitelj pok.strica MILJENKA; obitelji pok.tetaka: ŠTEFICE, MILKE i IVANKE; obitelj pok.ujaka VLADE; obitelji: BUKOVAC, ŠIMUNOVIĆ, VLADIĆ, LINCOLN, ZADRO, BAICA, OBRADOVIĆ, CVIJANOVIĆ, TATALOVIĆ, KOLAŠINAC, KREŠIĆ, TIPURIĆ, ČILIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo za tihu sućut

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/02/2022

error: