Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Milka Banožić - Mila

kriz_osmrtnicama

1925. - 2024.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka i prabaka

MILKA BANOŽIĆ – MILA
udova Vinka
– KLARIĆ –

u ponedjeljak 10. lipnja 2024. u 10:00 sati, u 100. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u utorak 11. lipnja 2024. u 16:00 sati ispred mrtvačnice Karača u Ljubotićima. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Karača u Ljubotićima. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: Vlado, Ivan-Iko, Božo i Franjo; obitelj pok. sina Anđelka; kćeri: č.s. Dragica, č.s. Abela(Ružica) i Anka; nevjeste: Vinka, Ankica, Mara, Katica i Jelena; zet Ivica; unučad: Josip s obitelji, Ivan s obitelji, Vinko, Sanja, Matea s obitelji, Tomislav, Ivan s obitelji, Zvonimir s obitelji, Iva, Marko, Martina, Marin, Anamarija i Ante; praunučad; obitelji pok. braće: Joze, Marka i Dragana; obitelji pok. sestara Matije i Kate; obitelji: Banožić, Vukoja, Barišić, Kvesić, Nikolić, Jozić, Vasilj i Bilić te ostala rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

10/06/2024

error: