Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Milka Buhač - Milica

kriz_osmrtnicama

1932. – 2022.

“Dragocjena je u očima Gospodnjim smrt pobožnika njegovih” (Psalam 116,15) Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra…

Milka Buhač – Milica

ud. Ivana

u utorak 22. veljače 2022. u 09:00 sati u 90. godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u srijedu 23. veljače 2022. u 16:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:15 sati. Pokop će se obaviti na Rimokatoličkom groblju Milanovci u Jarama. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Branko i Mile; kćeri Mladenka i Slađana; nevjeste Zorica i Milka; zetovi Ante i Miro-Gringo; unučad: Ivana, Marija, Branka, Ivan, Ana, Marija, Bože-Bobo, Slaven, Marija, Tomislav i Nikola; praunučad: Jakov, Petar, Lovro, Josip, Anđelo, Matija, Mateo i Paula; braća Drago i Dobroslav-Koso s obiteljima; sestre Anica, Janja i Anda s obiteljima; obitelj pok. brata Bože; obitelji pok. djevera Pere i zaova Mare i Ljubice; obitelji: Buhač, Lasić, Korać, Primorac, Nakić, Lovrić, Letica, Batinić, Sopta, Brčić i Ćorić te ostala rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/02/2022

error: