Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Milka Ćorić - Mila

kriz_osmrtnicama

1933. - 2024.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, punica, svekrva, baka i prabaka

MILKA ĆORIĆ – MILA
udova Mile

u četvrtak 08. veljače 2024. u 18:30 sati, nakon kraće bolesti, u 91. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u subotu 10. veljače 2024. u 14:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 13:15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Novo groblje u Dobrkovićima. Sveta misa služit će se prije pokopa u crkvi u Dobrkovićima.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Ivan i Vlado; kćeri Boška i Ankica; zet Ivo; nevjeste Tončica i Danijela; unučad: Marija s obitelji, Mate s obitelji, Ante s obitelji, Marija, Luka, Ivan, Josip s obitelji i Mislav; praunučad; obitelji pok. braće Jure i Stanka; obitelji pok. sestara Ane i Janje; obitelji pok. djeverova Žarka i Stanka; obitelji: Ćorić, Zovko, Crnjac, Raos, Ljubić, Bašić, Koretić i Mandić te ostala rodbina, susjedi, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/02/2024

error: