Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Milka - Mila Tomić

kriz_osmrtnicama

1933. - 2023.

Gospodine, tvojim se vjernim život mijenja, a ne oduzima. ”Ja sam uskrsnuće i život tko u mene vjeruje, ako i umre, živjeti će”(IV.11,25).
Utješni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MILKA – Mila (ud. Pere) TOMIĆ

u srijedu 19.07.2023. godine u 04.00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 91. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 20.07.2023. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Pod Jelom-Goranci. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Gorancima. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćeri: IVA, JANJA, MARA-MARINA i BRANKA; zet PERO; unučad: DRAGANA, MATE, MARIJA, MARTINA i JELENA te praunučad; obitelji pok. braće: BOŽE, DRAGE, ŽARKA, IVANA, BRANKA i ZLATKA; obitelji pok. sestara: BLAGICE, ZORE i SLAVE; djever JOZO s obitelji; obitelji pok. djeverova: MATE i ADOLFA; zaova HERMINA s obitelji; obitelji pok. zaova; DELFE i JANJE; obitelji: TOMIĆ, ĆORIĆ, VRLJIĆ, RAJIČ, MARIĆ, DODIG, MANDIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/07/2023

error: