Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

milka zadro

Milka Zadro

kriz_osmrtnicama

1937. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Milka (žena Vinka) Zadro

u utorak 14.07.2020. godine u 17.00 sati nakon kraće bolesti u 83.godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 16.07.2020. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „VOJNO“, Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug VINKO; sin ZDENKO-BRACO; kćerke: MLADENKA, JADRANKA i JASNA; nevjesta STOJA; zetovi: MARINKO i IVAN; unučad: MARIN, MARINA, MAJA, MIRO, MAGDALENA, MARIJANA, MARIO, MARKO i MONIKA i praunučad; brat IVAN s obitelji; sestre: MIRA i DELFA s obiteljima; obitelji pok. braće: ZVONKE, BORE i PAVE; obitelji pok. sestara: LUCE-BEBE, NADE i STANE; obitelji: ZADRO, AZINOVIĆ, KREŠIĆ, ŠARIĆ, PRSKALO, BRKOVIĆ, PLANINIĆ, BEVANDA, RAMLJAK, PINKERT, GOLSCHNIK, ŠKARDA, ŠUNJIĆ, ŠKOBIĆ, CVITKOVIĆ,  PAPONJA, GOLEMAC, MARIĆ, DRAGOJE te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/07/2020

error: