Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mira Papac

kriz_osmrtnicama

1936. - 2022.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: majka, sestra, baka i prabaka

MIRA PAPAC udova PERE

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u nedjelju 13.02.2022. godine nakon kraće bolesti u svojoj 86-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u utorak 15.02.2022. godine u rimokatoličkom groblju GORNJA BITUNJA u 15.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju od 14.00 sati. Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: sin DRAGAN; kćerke: VIDA i DRAGANA; nevjesta ZRINKA; zetovi: JOZO i VINKO; brat MIROSLAV s obitelji; sestra RAJKA s obitelji; obitelj pok. brata JOZE; obitelji pok. sestara ANE i JANJE; unučad: I RENA, RENATA,DRAŽEN, SLAVEN, MARIN, IVICA, ANTONIO, DRAGANA, IVANA, MARIO, IVAN i PETAR ; praunučad: GABRIJEL, MATEJ, DOMINIK, ANA MARIA, MARIN, ANĐELA, PETRA, MARTA, ELENA, RITA, LUCIJA, IVAN, DAVID, JAKOV i VID . Ožalošćene obitelji: Papac, Raguž, Bošković, Mustapić, Bilić, Maglica te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

14/02/2022

error: