Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mira Pezer

kriz_osmrtnicama

1945. - 2020.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11, 26)
Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra…
MIRA PEZER
– TALIĆ –

u petak 27. studenoga 2020. god. u svojoj 76. godini života blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj naše drage pokojnice kreće u subotu 28. studenoga 2020. god. u 15 sati ispred mrtvačnice CEROV DOLAC – ŽUPA RASKRIŽJE. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na groblju MLADENAČKO GROBLJE – CEROV DOLAC.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
Sin Zdravko; kćeri: Tonka, Zdravka i Snježana; nevjeste: Zdenka i Tea; zetovi: Pero, Marinko, Nedo i Marin; unučad: Jozo, Josipa, Josip, Nikola, Nikolina, Ivan, Mirko, Mateja i Mateo; praunuka Lea; braća: Ferdo i Dominik s obiteljima i Miroslav; sestre: Zora, Vilma i Borka s obiteljima; obitelji pok. braće Ike i Marinka; zaova Zdravka s obitelji; obitelj pok. zaove Jake; obitelji pok. djevera Mije i Joze; obitelji: Pezer, Leko, Tomić, Jurković, Marić, Vukoja, Zadro, Bilić, Žulj i ErgoviĆ te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/11/2020

error: