Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mira – Stanislava Lavrnja

kriz_osmrtnicama

1939.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

MIRA – STANISLAVA (udova Dušana) LAVRNJA
u subotu 26.11.2022. godine u 05.30 sati, nakon kraće bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti nedjelju 27.11.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG” Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Katedrali u Mostaru. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.


POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: brat MARINKO s obitelji; sestra IVANKA s obitelji; obitelj pok. sestre VERE; obitelj pok. sestre SILVIJE; obitelj pok. brata ZVONKE; obitelj pok. brata MLADENA; djever RADE s obitelji; zaova CVIJETA s obitelji; obitelj pok. zaove DANKE; obitelji: LAVRNJA, MILIĆEVIĆ, PRSKALO, BOŽIĆ, PETKOVIĆ, ŠAROVIĆ, BELOVIĆ, MIKAČIĆ, NOŽIĆ, VRANČIĆ, TOMIĆ, ZOVKO, BARBARIĆ, MIKULIĆ, LUKIĆ, GALIĆ i BRKLJAČA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/11/2022

error: