Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mirko Cigić

kriz_osmrtnicama

1954. - 2023.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, punac, stric, ujak, tetak, djed

MIRKO CIGIĆ

U nedjelju 20.08.2023. u 20:45 sati, iznenada u svojoj 70-oj godini života blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u utorak 22.08.2023. u 17:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16:15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom STAROM CIGIĆA GROBLJU u Dobrkovićima. Sveta misa služit će se prije pokopa u crkvi sv. Nikole Tavelića u Dobrkovićima.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MIRJANA, kćer ANA, sinovi IVAN i FRANO, zet MARKO, nevjesta ANDRIJANA unučad MATEJ, LUKA, JOSIP, KLARA, MARIJA, MARTA, sestra VINKA s obitelji, obitelj pok. sestre KATE, obitelj pok. braće VLADE i IVANA, obitelj pok. sestre ANICE, šura TIHOMIR s obitelji, svastika ZDENKA s obitelji, obitelj pok šure MILJENKA, obitelji CIGIĆ, PAVKOVIĆ, BANOŽIĆ, KRALJEVIĆ, PERKO, PROKOPOVIĆ, LJUBIĆ, LOGARUŠIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/08/2023

error: