Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mirko Ćorić

kriz_osmrtnicama

1939.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MIRKO (pok. Joze) ĆORIĆ
u subotu 05.03.2022. godine u 13.20 sati nakon kraće bolesti u 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 07.03.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „LIPNO” LJUBUŠKI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu i od 14.15 sati na groblju u Lipnu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: MARKO i JOZO; kćerka IRENA; nevjeste: RUŽICA i MARIJA; zet SLAVEN; unučad: MIRKO, MIHAEL, KATARINA, IVAN i FILIP; sestra SOFIJA; obitelj pok. brata MARKA; šura VINKO s obitelji i obitelj pok. šure MARIJANA; svastike: LUCA, MATIJA s obitelji i č.s. IRENA; obitelji: ĆORIĆ, PULJIĆ, ČILIĆ, ŠUVAKA, TODOROVIĆ, ĐUKIĆ, BILIĆ, RASPUDIĆ, MANDIĆ, ŠARAVANJA, KARAČIĆ, KARAČIĆ, MILIČEVIĆ, JELIĆ i BUBALO te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/03/2022

error: