Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mirko Musa - Draganović

Mirko Musa - Draganović

kriz_osmrtnicama

1944. - 2020.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, svekar, punac, djed i pradjed

Mirko Musa - Draganović

U utorak 21. srpnja 2020. u 16 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 77-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u četvrtak 23.07.2020. u 17 sati ispred mrtvačnice u Rasnu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju KREMENJE u Rasnu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:

supruga KATICA, sinovi DRAGAN – CRISTIAN, GORAN i IVAN, kćeri IVICA i DRAGA, nevjeste MARIJA, GORDANA i IVANA, zetovi MIRO i TOMISLAV, unučad IVICA, BLAGO, IVANA, IVAN, ANTE, KATARINA, KRISTIJAN, STJEPAN, MIRKO, JOSIP, DRAGANA, SNJEŽANA i LORENA MIRTA, praunučad, obitelj pok. brata JOZE, sestre IVA, DRAGICA, MILENKA i VENCA s obiteljima, obitelji pok. sestara LJUBICE i VERONIKE, obitelji MUSA, JELIĆ, MIŠIĆ, ALPEZA, BAŠIĆ, ĆUK, IVANKOVIĆ, VUČIĆ, ČAPO, LASIĆ, GRIZELJ, PERKO, VUKOJA, MUSTAPIĆ, HRKAĆ, KVESIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

21/07/2020

error: