Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mirko Skoko

kriz_osmrtnicama

1955.-2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima. “Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će.” (Iv 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

MIRKO SKOKO (pok. Bože)
U petak 04.03.2022. godine u 04:00 sati, u svojoj 68 godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u subotu 05.03.2022. godine u 15 sati ispred mrtvačnice u Rasnu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Kremenje u Rasnu. Sveta misa zadušnica služiti će se tijekom sprovoda.

OŽALOŠĆENI:
supruga MARINA, sinovi: BOŽO i DAMIR, kćeri: DRAGICA i ŽELJKA, nevjesta BOŽANA, zetovi: MIRKO i BOŽE, unučad: JELENA, STJEPAN, DAVID, HELENA, SANDRA, VINKO, MIRKO i DOMINIK, brat JOZO s obitelji, sestre: JELA, ANICA, IVA i NEVENKA s obiteljima, punica SABINA, šura MATO s obitelji, svastika TIHANA s obitelji, kći pok. šure BOŽE, obitelji: SKOKO, DUJMOVIĆ, KOLOBARIĆ, BARBARIĆ, STOJIĆ, VELC, MIŠKOVIĆ, JERKOVIĆ, SOLDO, SMILJANIĆ, PRSKALO, IVANUŠEVIĆ i DŽEBA, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/03/2022

error: