Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mirko Sušak

kriz_osmrtnicama

1954. - 2024.

”Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive po svojim riječima i djelima, a najviše po dobroti srca.”
S vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je dana 31. siječnja 2024. godine, u svojoj 70. godini života, okrijepljen svetim sakramentima, iznenada preminuo naš dragi i voljeni

MIRKO SUŠAK
pok. Nikole

Ispraćaj i pokop dragog nam pokojnika obavit će se dana 2. veljače 2024. godine (petak) u 15,00 sati iz kapele na mjesnom katoličkom groblju sv. Stjepana u Gabeli. Izraze sućuti obitelj će primati u mrtvačnici sv. Stjepana od 13,30 sati.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Zahvalni za ljubav i dobrotu koju je nesebično darivao, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se njegovi ožalošćeni:
supruga LJUBICA, sin GORAN, kćer ANITA, nevjeste ZORANA i IVANA, zet MARKO, unuci: MIRKO, ANTE, VIDAN, IVAN, ELA, LEA i LJUBICA, brat SLAVKO s obitelji, obitelj pok. brata JOZE, šure: MIJO i TOMO s obiteljima, svastika TONKA s obitelji, obitelji: SUŠAK, ŠIMOVIĆ, PAVLOVIĆ, VULETIĆ, TOLJ, JURKOVIĆ, ARAR, PLANINIĆ, IVANKOVIĆ, DEDIĆ, RODIN, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

31/01/2024

error: