Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Miro Papac

kriz_osmrtnicama

1959. - 2023.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MIRO (pok. Živka) PAPAC

u ponedjeljak 20.11.2023. godine u 11.00 sati, nakon duže bolesti u 64. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen u četvrtak 23.11.2023. godine u 14.00 sati na Rimokatoličkom groblju „LAKŠEVINE” -BUNA. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.00 sati u kapelici groblja.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ANĐELINA; sinovi: MARKO i FILIP; nevjeste: MATEA i IVONA; unučad: DAVID, NIKA, NOA i NORA; obitelj pok. sestre ZDENKE KESIĆ; stric ZDRAVKO PAPAC s obitelji; obitelj pok. tetke LUCIJE; obitelji ujaka: IVANA i ANDRIJE BUNTIĆ; obitelji pok. ujaka DRAGE i MILE BUNTIĆ; obitelj pok. tetke JANJE PERUTINA; punac NIKOLA; punica ANTICA; šura BORIS s obitelji; obitelji: PAPAC, LEKO, RADIĆ, BUNTIĆ, PERUTINA, KESIĆ, TOMIČIĆ, PETROVIĆ, RAGUŽ, MUSTAPIĆ, STANKOVIĆ, PROLETA, PRCE, JURIĆ, GOLUŽA, ŠUTALO, KATIĆ, SOLDO, KRNDELJ, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i susjedi.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/11/2023

error: