Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Miroslav Prskalo – Bosa

kriz_osmrtnicama

1953.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

MIROSLAV (pok. Vlade) PRSKALO-Bosa
u subotu 10.09.2022. godine u 21.00 sati, nakon duže bolesti u svojoj 69. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 12.09.2022. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ORLAC”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
majka MARA; supruga LUCIJA; sin VLADO; kćerka VLATKA; nevjesta DIJANA; zet ANTONIO; unučad: PATRIK, RITA, VERONIKA i REBEKA; sestre: GORDANA i JADRANKA s obiteljima; svastika JOZEFINA s obitelji i obitelj pok. svastike DRAGICE; obitelji pok. šura: NIKOLE, BLAGE i ZVONKE; obitelji: PRSKALO, KOMADINA, JERKIĆ, SOLDO, MANDIĆ, PLANINIĆ, DŽALTO, LASTA, MILIĆ, LJUBIĆ, ĆUBELA, SIMIĆ i BOJNEC te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/09/2022

error: