Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mladen Papac

kriz_osmrtnicama

1960. - 2021.

„Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini i prijateljima da je naš dragi

MLADEN PAPAC Pok. JOZE

blago u Gospodinu preminuo 15. travnja 2021.godine nakon kraće bolesti u svojoj 61-oj godini života. Ispraćaj i pokop dragog nam pokojnika obavit će se 17.travnja 2021.godine u rimokatoličkim groblju TODORUŠE u 15.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 14.00 sati.)Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: majka JOZEFINA; supruga MIRA; sinovi: IVAN i LUKA; kćerke: JOSIPA i MARIJA; zetovi: ANTE i MARIO; unučad: MARIJA, IVAN, ANTONIO i PETAR; punica JANJA; braća: DRAGO i ANTE s obitelji; sestre: VINKA, MARICA i DRAGA s obitelji; svastika BRANKA s obitelji; šure: MILE, MIROSLAV i TIHOMIR s obiteljima; stric DAMJEN s obitelji; obitelj pok. strica IVANA. Ožalošćene obitelji: Papac, Đevenica, Obradović ,Primorac, Perić, Proleta, Vukorep, Vrankić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

16/04/2021

error: