Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

mladenka coric

Mladenka Ćorić

kriz_osmrtnicama

1961. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga supruga, majka, kći i sestra

Mladenka Ćorić

U petak 17.07.2020. godine u 01.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 60 . godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 18.07.2020. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“, Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.00 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug MARIO-ŠULC; sin MATEO; kći ANDREA; majka LJUBICA; brat ANTE; svekrva MARIJA; svekar PERO; nevjeste: MATEJA i IVANKA; bratane JOSIPA i MIA; tetke: KATA, MATIJA i VINKA s obiteljima; obitelj pok. tetke MATIJE; obitelj pok. tetke: LJILJE; obitelj rođaka RADOSLAVA-RADE; obitelj rođaka ZDRAVKA-MOŠE; obitelji: ĆORIĆ, STOJIĆ, LASIĆ, VASILJ, KORDIĆ, BEVANDA, TURUDIĆ, DUGANDŽIĆ, SIVRIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

17/07/2020

error: