Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mladenka Pavlovic Osmrtnica

Mladenka Pavlović

kriz_osmrtnicama

1966. - 2020.

"Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će." (Iv 11,26) Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

Mladenka Pavlović

Nakon duže bolesti blago u Gospodinu preminula dana 13.07.2020. godine u 55-oj godini života. Sprovodni obred i pokop obavit će se na groblju SV. NIKOLE TAVELIĆA – Trseljevina (Kravice), Ljubuški u utorak 14.07.2020. godine u 17 sati. Obitelj prima sućut u kapeli na groblju od 16 sati.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug MIRO, sinovi: NIKOLA, JURE i KRISTIJAN, kćeri: NIKOLINA, KRISTIJANA i PAOLA, nevjeste: ANTONIJA, ŽELJKA i ANITA, zetovi: IVAN i MATE, unučad: DANIJEL, GABRIJEL, DAVID, DAMJAN, GABRIJELA, MIHAEL, EMA, VERONIKA, KLARA, MARIJA i LUKA, brat JOZO s obitelji, sestra ANKA s obitelji, djever LOVRE s obitelji, obitelj pok. djevera IVANA, zaove: ZDRAVKA, SMILJANA i JASNA s obiteljima, obitelji: PAVLOVIĆ, SUŠAC, JURKOVIĆ, SIVRIĆ, ČILIĆ, ZELENIKA, VEGO, ALERIĆ, ŠAKIĆ, RAIČ, MIŠETIĆ, VASILJ, GRUBIŠIĆ, BULIĆ, VIŠTICA, ĆUK i BARBARIĆ, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/07/2020

error: