Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Nada Modrušić

kriz_osmrtnicama

1950. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

NADA MODRUŠIĆ – rođ. Mađar

u nedjelju 28.05.2023. godine, nakon kraće bolesti u svojoj 74. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 02.06.2023. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u 16.00 sati na Gradskom groblju „PREGRAĐE” Ljubuški. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici Bijeli Brijeg, a od 15.00 sati u kapelici groblja Pregrađe.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug JOSIP; sinovi: IVICA i TOMISLAV; kćerka KARMELA; nevjesta JELENA; zet DEJAN; unučad: KORNELIA, MARCELA, DAMJAN, KARMEN, VANA, LORENA i EVA; sestre: KATICA i MIRA s obitelji; braća: VLADO i ANTO s obitelji; zaova MARIJA s obitelji; obitelj pok. djevera IVE; obitelji: MODRUŠIĆ, MAĐAR, PAVLOVIĆ, PERIĆ, PELIĆ, LESKOVAR, BARIŠIĆ, MARINČIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

31/05/2023

error: