Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Nikica Šutalo

kriz_osmrtnicama

1948. - 2021.

”Blago onima koji su čista srca, jer će Boga gledati” (Mt 5,3)S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav koju nam je pružio, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

NIKICA ŠUTALO pokojnog ĆETKA

blago u Gospodinu preminuo, opremljen svetim sakramentima, dana 19.07.2021. godine nakon duže bolesti u svojoj 74. godini života. Ispraćaj i pokop, dragog nam pokojnika obaviti će se dana 21.07.2021. godine (srijeda) u 18:00 sati iz kapele u Svitavi na mjesnom katoličkom groblju. Izraze sućuti obitelj će primati u kapeli, bez rukovanja, jedan sat prije početka ispraćaja. (od 17:00 sati).

OŽALOŠĆENI: supruga ANICA, kći MILA, sinovi: ĆETKO, DRAGAN i GRGO, zet THOMAS, nevjeste: SLAVICA, DANIJELA i MARIJA, unučad: NIKICA, MARIO, MARA, DAMIR, FLORIJAN, FABIAN, ANTONELA, MILICA i REBEKA , sestra MILA sa obitelji, punica IVANA, svastika BOŽICA sa obitelji, šure JOZO i MILENKO sa obitelji, obitelji: ŠUTALO, NIX, OBRADOVIĆ, VUJNOVIĆ, GOLUŽA, BOŠKOVIĆ, SUŠIĆ, RAGUŽ, ZVONO, PAVLOVIĆ, KEVIĆ, MATIĆ, MARIĆ i KREŠIĆ te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVA0 U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/07/2021

error: