Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Niko Šunjić

kriz_osmrtnicama

1948. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

NIKO – Šole (pok. Joze) ŠUNJIĆ

u nedjelju 06.08.2023. godine u 23.00 sati, nakon kraće bolesti u 76. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se u utorak 08.08.2023. godine u 18.00 sati na Rimokatoličkom groblju „RODOČ”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 17.15 sati u mrtvačnici Rodoč.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga JOVANKA; sin DALIBOR-Dado; kćerke: JULIJANA, SLAĐANA i DANIJELA – Lela; zetovi: MARIN i KARLO; nevjesta GORDONA, unučad: DORIS, IVAN, ANDREA, EMA, TAMARA, TEA, TEODORA i ADRIAN; sestre: FILA, MILA i LUCA s obiteljima; obitelji pok. sestara: ŠIME, ANĐE i ANKICE; punac ANĐELKO; svastika ZDRAVKA s obitelji; obitelji: ŠUNJIĆ, MATKOVIĆ, JURIĆ, KREZIĆ, KARAČIĆ, ŠIMUNOVIĆ, MACAN, DŽIDIĆ, BEVANDA, VOJČIĆ, DODIG, PANTIĆ, CVITANOVIĆ, BOŠKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/08/2023

error: