Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Nikola Rajič - Nina

kriz_osmrtnicama

1960. - 2023.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

NIKOLA RAJIČ- NINA

u utorak 24.01.2023. godine, u 22.50 sati nakon kraće bolesti u 63. godini života, opremljen svetim Sakramentima blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 26.01.2023. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „RAIČEVO” GORANCI. Sveta misa zadušnica služit će nakon pokopa u crkvi u Gorancima. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LUCIJA; sinovi: IVAN i TOMISLAV; kćer MATEA; zet DRAGAN; nevjesta MARIJA; unučad: EMA, NIKO i ANA; punac IVAN; tetka MARICA s obitelji; obitelji pok.tetaka STOJE i JELE; šura ZORAN s obitelji; badžanaci: JOSIP i DARKO; svastike: MIRJANA, MARINA i BLAŽENKA; obitelji: RAJIČ, GOLEMAC, VRDOLJAK, JOZIĆ, ĆORIĆ, BEVANDA, PANDŽA, CRNJAC, VRLJIĆ, KREŠIĆ, BOTICA te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/01/2023

error: