Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Olga Berezovski

kriz_osmrtnicama

1941. - 2024.

Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će! (Iv 11, 26)
Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom u uskrsnuće tijela i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

OLGA (udova Jana) BEREZOVSKI

u srijedu 29.05.2024. godine u 14.50 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 84. godini života, opremljena svetim Sakramentima blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u petak 31.05.2024 godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SV.LEOPOLDA MANDIĆA”- RAŠTANI. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: DANIJEL i don DAVOR; nevjesta LENKA; unučad: JELENA i JAN; sestra KOVILJKA – KOVA s obitelji; sestra IVA i svak ANDRIJA s obitelji; obitelji pok. braće: IVANA i ANTE; djever TOMO i jetrva NADA s obitelji; obitelji: pok. djeverova: VLADE i MIHAELA; obitelji pok. zaove EUGENIJE; obitelji: BEREZOVSKI, MARIJANOVIĆ, PANDŽA, ROZIĆ, MARJANOVIĆ, BREZOVSKI, ĆOSIĆ, GAKIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Obitelj moli da umjesto vjenaca i cvijeća donirate svoj prilog za BISKUPIJSKI CARITAS – MOSTAR.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/05/2024

error: